niedziela, 16 marca 2014

Pasta twarogowa z rzodkiewką i świeżym szczypiorkiem

Dziś bez zbędnego wstępu, bo jestem strasznie głodna. Czeka na mnie pyszna pasta z chudego twarogu, rzodkiewki oraz świeżo wyhodowanego, wiosennego szczypiorku :)

Składniki:
  •  275 g chudego twarogu
  • 3 łyżki jogurtu naturalnego
  • 3 ząbki czosnku
  • 5 rzodkiewek
  • świeżo ścięty szczypiorek
  • pieprz, sól
Przygotowanie:
Ser i jogurt naturalny dodajemy do miski i mieszamy. Kroimy rzodkiewki i szczypiorek, obieramy i wyciskamy czosnek, wszystko dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku.








2 komentarze:

  1. U mnie podobna, strasznie lubię takie pasty :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja też uwielbiam, to dla mnie synonim nadchodzącej wiosny:)

      Usuń